TAPAHTUMAT JA TOIMINTA

Joensuun Partiolaiset ry tukee pääasiassa joensuulaisten partiolippukuntien toimintaa järjestämällä ryhmänohjaajakoulutusta, ohjelmatapahtumia sekä varainhankintaa. Tarvittaessa järjestetään muutakin koulutusta. Lisäksi alueyhdistys toimii jäsentensä edunvalvojana yhteistyökumppaneiden, kaupungin ja piirijärjestön suuntaan.
VUODEN 2016 TAPAHTUMIA

  •  Härräkkä-Johtajahuolto 14.5.2016 JoensuussaTIETOA VUOSITTAISISTA TAPAHTUMISTAMME

RYHMÄNOHJAAJAKOULUTUS - ROK
Yhdistys tunnetaan maakunnan partiokentällä ensisijaisesti vartionjohtajien peruskoulutuksen järjestäjänä. Partio-ohjelman uudistuttua myös kurssin sisältö ja kohderyhmä ovat muuttuneet ja kurssi kantaa nykyään nimeä ryhmänohjaajakoulutus - ROK. Koulutusta järjestetään edelleen 2-osaisena kurssina pari kertaa vuodessa, mikäli kysyntää on riittävästi. Kurssin hinta tällä hetkellä on 55 euroa / hlö jäsenlippukunnilta ja 65 euroa / hlö muilta lippukunnilta.VUOSIKOKOUKSET
Yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa päätetään yhdistyksen säännöissä määrätyt asiat. Kevätkokous käsittelee edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Syyskokous käsittelee seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee jäsenet yhdistyksen hallitukseen.


ILOSAAREN SIIVOUSTALKOOT
Joensuun Partiolaiset ry suorittaa Ilosaarirockin Ravileirinnän väli- ja loppusiivouksen heinäkuun puolivälissä. Tarvitsemme joukkoihimme vähintään 50 vapaaehtoista 15 vuotta täyttänyttä siivoojaa. Mukaan voivat ilmoittautua niin partiolaiset, kaverit kuin partion tukijatkin. Vastapalvelukseksi saat ilmaisen kaksi päivää voimassa olevan rannekkeen festarialueelle.

Lisätietoja siivoustalkoista keväisin.

LAHJAPAKETOINTI
Joensuun Partiolaiset järjestää jäsenlippukunnillen mahdollisuuden ansaita hieman varoja toimintaansa paketointikampanjalla kekustan Citymarketilla joulukuun aikana. Huivikaulaiset paketoijat ovat kaupan paketointipöydän takaa tuttu näky jo usean vuoden ajalta.