ILOSAARIROCK

SIIVOUSTALKOOT
http://www.ilosaarirock.fi/2015/


15.-17.7.2016
JOENSUU

Joensuun Partiolaiset ry etsii vapaaehtoisia 15v täyttäneitä talkoolaisia Ilosaarirockin Ravileirinnän väli- ja loppusiivoukseen 16.-18.7. (itse Ilosaarirock 15.-17.7.). Vastapalvelukseksi talkoolaiset saavat ilmaisen kaksi päivää voimassa olevan rannekkeen festarialueelle.  

Tänäkin vuonna siivoamme Ravileirinnän puolikkaan!

Siivousajat:
   Välisiivous lauantai 16.7. klo 12.00 (n. 2h) tai sunnuntai 17.7. klo 12.00 (n. 2h)
   sekä loppusiivous maanantai 18.7. klo 11.30 alkaen.


Ilmoittautuminen talkoisiin päättyy 29.5.2016. Lisätietoja oheisesta talkoo-ohjeessa. Ilmoittautumislomakkeessa palautusohjeet.

Talkoo-ohje:

Yhteyshenkilö
Viivi Nousiainen
vvvnousiainen(ät)gmail.com

SAAPUMINEN JA RANNEKKEET
Talkoolaiset ilmoittautuvat Ilosaarirockin henkilöstötoimistossa  Jäähallilla ennen ensimmäisen siivousvuoron alkamista saadakseen festarirannekkeen sekä talkoolaispassin. Talkoolaisten on syytä varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Suosittelemme ilmoittautumista jo perjantain aikana tai lauantaiaamuna, koska lauantaina toimistossa on pitkät jonot suurimman osan talkoolaisista ilmoittautuessa tuolloin.

RUOKAILU JA MAJOITUS
Vapaaehtoiset huolehtivat itse ruokailuistaan (syytä varata juomista) ja majoittumisistaan festarien aikana. Tutuilta joensuulaisilta partiolaisilta voi kysellä vinkkejä tai hyödyntää kaupungissa asuvien kavereiden vieraanvaraisuutta. Partiotalon retkeilymaja on mitä todennäköisimmin varattu jo täyteen hyvissä ajoin. Ilosaarirockin leirintäalueita voi myös hyödyntää.  Ravileirintä ja niittyleirintä ovat auki maanantaina klo 12 asti.

TALKOOVUOROT
Jokainen talkoolainen osallistuu Ravileirinnän välisiivoukseen joko lauantaina tai sunnuntaina sekä loppusiivoukseen maanantaina.

Välisiivous:
- lauantai 16.7. klo 12.00 (n. 2h)
- sunnuntai 17.7. klo 12.00 (n. 2h)

Voit esittää toiveen haluamasti välisiivousvuorosta, mutta varaamme oikeuden päättää vuoroista ilmoittautumisen päätyttyä, jotta saamme kumpaankin vuoroon riittävästi talkoolaisia.

Loppusiivous:
- maanantai 18.7. klo 11.30 alkaen

Jokainen talkoolainen osallistuu loppusiivoukseen maanantaina. Siivous päättyy, kun alue on siivottu ja Popmuusikoiden edustaja hyväksyy työn. Henkisesti on syytä varautua 4-8h työhön. Jos et pysty osallistumaan loppusiivoukseen, et voi osallistua talkoisiin.

Talkoolaiset saapuvat Ravileirinnän portille nimenhuutoon ja kuulemaan tarkempia ohjeita.

Tämän lisäksi jokainen osallistuu välisiivoukseen joko lauantaina 16.7. tai sunnuntaina 17.7. Oman vuoronsa voi tarkistaa ilmoittautumisen päätyttyä talkoolaisille s-postitse lähetettävästä listasta. Kokoontuminen tapahtuu ennen vuoron alkua em.  Ravileirinnän portilla festarialueen sisällä.

Vuoro päättyy vasta, kun Joensuun Popmuusikoiden siivoustyönjohtaja hyväksyy tehdyn urakan. Vuoron päätteeksi jokainen ilmoittautuu Joensuun Partiolaisten talkoovastaavalle ennen poistumista omille poluille, jotta näemme, ketkä ovat paikalla.

Joensuun Popmuusikot ry toimittaa alueelle siivouskaluston ja –tarvikkeet. Jokainen vapaaehtoinen huolehtii itse säänmukaisesta pukeutumisesta, työhanskoista sekä eväistään (juomista syytä varata riittävästi).

VASTUU
Vapaaehtoiset luovat Rokille tunnelmaa. Yleensä yhteispeli sujuu loistavasti, mutta silloin tällöin muutama vapaaehtoinen eksyy katraasta ja toimii vastuuttomasti. Töihin jätetään saapumatta, esiinnytään päihtyneenä työtehtävissä tai laiminlyödään työtehtävät ja vastaavan antamat ohjeet. Tällaisissa tapauksissa Joensuun Partiolaiset ry pitää siivoustalkoista vastaavana tahona itsellään oikeuden laskuttaa jälkikäteen vastuuttomasti työtehtävissään käyttäytyneiltä henkilöiltä kaksinkertaisen festarilipun hinnan. Muistathan, että täyttäessäsi ilmoittautumiskaavakkeen sitouduit em. ehtoihin. Ehdot ovat yhtenevät muiden Ilosaarirockin talkoolaisten ehtojen kanssa.

Talkoovuoron peruutuksesta 29.5. jälkeen peritään myös em. festarilipun hinta. Ylipääsemättömän esteen sattuessa talkolaisen tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö ilmoittamalla asiasta ennen talkoiden alkamista.